Meniu
Your Cart

Bijuterii la comanda

BIJUTERII LA COMANDA

Atelierul Esan Jewelry Creations este deschis catre cei ce vor sa aduca un plus de unicitate propriilor bijuterii si sa vina cu propuneri de creatie. Astfel, daca aveti un model favorit dupa care va doriti o bijuterie sau va doriti sa schitati o idee proprie puteti opta pentru o bijuterie la comanda. Va garantam ca vom face tot posibilul sa dam forma ideilor dumneavoastra.

Procesul nu este unu simplu, este nevoie de implicarea ambelor parti pentru a putea defini clar modelul dorit, insa totul este realizabil la atelierul nostru de creatie. Suntem incantati de a da curs ideii de bijuterie la comanda, pentru ca orice provocare pentru noi este o dovada clara a executiei de calitate cu care ne mandrim.


Va prezentam mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmariti daca doriti o bijuterie la comanda si, de asemenea, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0764 352 157 daca aveti nevoie de mai mult informatii.


PASUL 1

Propunerea dvs.Aveți o idee proprie după care doriți să vă creați un inel / verigheta sau alta bijuterie? Nimic mai simplu! Trimiteți-ne pe email schița dvs. făcută de mână sau poza, alături de specificațiile legate de culoare, aliaje, buget și alte detalii semnificative. Vă stăm la dispoziție la adresa office@e-san.ro sau la telefon 0764 352 157.


PASUL 2

Schița 3DPe baza propunerii dvs., un specialist va crea schița modelului bijuteriei dorite. De aceea este important să ne oferiți toate detaliile necesare pentru a crea o schiță cât mai aproape de așteptările dvs.. Nu omiteți să ne precizați și datele dvs. de contact pentru a vă contacta în cazul unor posibile neclarități sau alte întrebări. 


PASUL 3

Modelul finalDacă schița creată de noi coincide cu așteptările dvs. putem demara procesul de producție a bijuteriei. În cazul în care existe diferențe, alte sugestii, le discutăm, aplicăm modificările și finalizăm procesul de creație a bijuteriei.


PASUL 4

Fabricarea bijuterieiOdată concluzionată ideea modelului, maiștrii bijutieri pot demara producerea efectivă a bijuteriei. Acest proces poate dura de la 4 până la 10 zile, aceste detalii fiind comunicate în momentul în care intrați în legătură cu atelierul nostru.


PASUL 5

Finalizarea bijuterieiDupa parcurgerea celor 4 pasi, bijuteria este creata dupa detaliile stabilite anterior. In aceasta etapa se confirma forma finala de catre client sau se aplica ultimele ajustari (daca este posibil si daca este cazul). Dupa acest moment, bijuteria ajunge in forma finala si este gata de livrare.


PASUL 6

Livrarea produsuluiÎn momentul în care bijuteria dvs. este gata, veți fi contactat de către unul dintre reprezentanții noștri pentru a fi informat cu privire la livrarea produsului. Aceasta se poate face prin ridicare din atelierul nostru sau prin curierat.INEL DIN AUR MODEL ANTURAJ CU AQUAMARIN SI DIAMANTE (VIDEO)

Va prezentam in video-ul alaturat cum se creeaza o bijuterie  in altelierul Esan Jewelry Creations. Veti putea urmari, pas cu pas, etapele prin care trece o bijuterie de la crearea conceptului pana la produsul final.

De asemenea, puteti vedea procesul de creatie a mai multor bijuterii la comanda pe pagina noastra de VIDEO.


Va invitam sa ne urmariti si pe canalul nostru de YouTube.BIJUTERII LA COMANDA

Va prezentam cateva dintre modelele de bijuterii create in atelierul nostru.


Va invitam sa ne contactati telefonic - 0 764 352 157 sau pe email la adresa office@e-san.ro daca va doriti sa o bijuterie unica sau aveti in vedere un model anume.


Inel din aur roz cu diamante eternity

Inel din aur roz cu diamante eternity


Pandant din aur roz cu diamant

Inel de logodna cu diamante

Inel de logodna cu diamante, bijuterii la comanda

Inel din aur alb cu diamante si diamante negre

Inel din aur alb cu diamante si diamante negre


Inel de logodna din aur roz cu diamante

Inel de logodna din aur alb cu rubin

Inel de logodna din aur alb cu rubin


Cruciulita cu diamante